PRIVACY EN COOKIEBELEID VAN ZEGHETMETSTIP.NL

 

Wanneer je een bestelling bij Stip plaatst, wil je natuurlijk dat jouw gegevens privé blijven. Een terechte opmerking als je het ons vraagt. Wij doen er daarom alles aan deze gegevens zorgvuldig te verwerken en te beveiligen.

 

IDENTITEIT EN CONTACTGEGEVENS

Stip VOF

Baankamp 34

7462 TD Rijssen

zeghetmetstip@gmail.com /info@zeghetmetstip.nl

0623779374

 

 

WELKE GEGEVENS LAAT IK ACHTER?

Als je een bestelling plaatst, is er sprake van een overeenkomst. Wij vragen je hierbij om de volgende gegevens:

 

jouw naam;

(factuur)adres;

telefoonnummer;

e-mailadres;

en je betaalgegevens.

Wij gebruiken deze gegevens bij de afhandeling van de door jou geplaatste bestelling, het verlenen van service, garantie en andere doeleinden, genoemd in dit statement, zoals het ontvangen van nieuwsbrieven, mailingen.

 

 

ONDER WELKE GRONDSLAGEN EN VOOR WELKE DOELEINDEN WORDEN DEZE PERSOONSGEGEVENS VERZAMELD?

Uitvoering van onze overeenkomst:

 

-bij bestellen

-bij bezorgen

-bij retourneren

-om je te kunnen bellen/e-mailen/aanschrijven indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst

bij contact met onze klantenservice

 

 

JOUW TOESTEMMING IS NODIG: 

-voor verzending van onze nieuwsbrieven, mailingen en andere reclame-uitingen via e-mail, social media of post

-wanneer je een bezoek brengt aan zeghetmetstip.nl

-zodat we je voorkeuren kunnen onthouden en je van passend advies kunnen voorzien, middels je IP adres

-om onze dienstverlening te kunnen verbeteren

-om je te informeren over wijzigingen in wetgeving en dienstverlening

 

 

WETTELIJKE VERPLICHTING

Indien Stip hiertoe wettelijk verplicht is, bijvoorbeeld wanneer we fraude vermoeden;

in verband met wettelijke bewaarplichten.

 

 

BEWAARTERMIJN

Wij zullen jouw gegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Voor zover er een administratieve- en/of wettelijk bewaarplicht geldt, zullen wij jouw gegevens gedurende die termijn bewaren.

 

COMMUNICATIE

Vragen mag altijd!

Wanneer je Stip een mail of ander bericht stuurt, worden deze opgenomen in ons e-mailarchief en conform de wettelijke bewaarplicht opgeslagen. Soms vragen wij naar jouw persoonsgegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk om hiermee jouw vraag te beantwoorden en eventuele bijkomende processen uit te voeren.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Naast de informatie die op onze website vermeld staat, kunnen wij jou als klant via drie kanalen op de hoogte brengen van nieuwe items/collecties, aanbiedingen, acties of andere informatie. Deze drie kanalen zijn als volgt: per mail, per social media of per post.

 

NIEUWSGIERIG?

Voor de klanten die graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwe items, aanbiedingen, acties en/of andere informatie, bieden wij een nieuwsbrief aan. Iedere nieuwsbrief is voorzien van een link waarbij je jezelf kunt afmelden. Zonder jouw toestemming ontvang je geen nieuwsbrieven vanuit Stip.

 

DELEN VAN GEGEVENS

Stip verkoopt jouw gegevens niet aan derden. We delen jouw gegevens uitsluitend indien dit nodig is voor:

-de uitvoering van onze overeenkomst met jou als klant

-jouw shop ervaring te verbeteren

-een nieuwsbrief te versturen (uitsluitend indien je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief)

-of om te voldoen aan de wettelijke verplichting; bijvoorbeeld aan bezorgdiensten, betaalpartners of IT-dienstverleners. Wij hebben strikte afspraken met hen om ook hier de privacy regels te waarborgen. Indien wij persoonsgegevens delen met derden gaat hier altijd een verwerkers overeenkomst aan vooraf. Hierbij houden wij rekening met een passend niveau van beveiliging, waarin  vertrouwelijkheid van jouw gegevens gewaarborgd worden.

 

INZIEN, AANPASSEN, VERWIJDEREN

Mocht je vragen of twijfels hebben rondom jouw persoonsgegevens heb je altijd het recht om aan ons te vragen welke persoonsgegevens er van jou in onze gegevensbestanden zijn opgeslagen en voor welk doel. Wanneer je meent dat die persoonsgegevens niet (langer) juist of volledig zijn, kun je ons verzoeken jouw persoonsgegevens aan te vullen, te verbeteren of te verwijderen. Je kunt ons hier uiteraard over bellen (0623779374) of mailen (info@zeghetmetstip.nl).

 

INTREKKEN TOESTEMMING

Voor zover wij je gegevens hebben verzameld op grond van door jou verleende toestemming, heb je het recht om de door jou verleende toestemming in te trekken. Dit doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van jouw toestemming voor het moment van intrekking.

 

VEILIGHEID STAAT VOOROP

Stip neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende (beveiligings‑)maatregelen, zowel organisatorisch als technisch, om misbruik, verlies, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van- en/of onbevoegde/ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens tegen te gaan.  Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn, dan wel er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op. Wij helpen jou natuurlijk graag, maar daarnaast heb je te alle tijden het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (Autoriteit Persoonsgegevens).

 

DOORLINKEN

Dit privacy statement is niet van toepassing op andere websites, welke door backlinks aan

zeghetmetstip.nl zijn gekoppeld. Wij kunnen geen garantie geven dat andere partijen op een betrouwbare manier omgaan met jouw persoonlijke gegevens.  zeghetmetstip.nl kan zelf ook linkjes bevatten naar andere websites en/of diensten. Stip is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites of voor de privacybescherming op deze websites. Wij adviseren je daarom altijd de privacyverklaring van de betreffende website te lezen.

 

WIJZIGING PRIVACYVERKLARING

Wij kunnen deze privacyverklaring wijzigen en/of aanvullen. Raadpleeg deze privacyverklaring dan ook regelmatig, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent. Dit privacy beleid is voor het laatst gewijzigd op oktober 2019.

 

COOKIEBELEID

Wat is een cookie?

Normaal gesproken doet een cookie ons denken aan een krokante lekkernij met chocoladestukjes. In dit geval hebben we het over eenvoudige tekstbestandjes die bij je bezoek aan de Stip website op worden geslagen in het geheugen van jouw computer of mobiele apparaat.

 

Waarom gebruiken wij cookies?

Heb je even zitten neuzen op onze website, een leuke Stip kaart in je winkelmandje geplaatst, en roept je kind dan nèt je naam….? Kom je terug op de website, is je winkelmandje weer leeg. Herkenbaar, maar door cookies is dit te voorkomen. Wij bewaren middels cookies zorgvuldig jouw voorkeuren zoals de items die je in je winkelmandje hebt geplaatst of informatie die je in een bestelformulier op hebt genomen. Zo maken we het rondneuzen tussen Stip kaarten nog iets gemakkelijker!

 

Welke cookies gebruiken wij?

Wij maken onderscheid tussen functionele cookies en tracking cookies. De functionele cookies zorgen ervoor dat onze website tijdens je bezoek optimaal werkt. Dit houdt in dat je items in je winkelmandje onthouden worden en je browser instellingen opgeslagen worden, zodat je de website optimaal per apparaat kunt bekijken.

 

Tracking cookies zorgen ervoor dat wij je ervaring op de Stip website in de toekomst nog beter kunnen maken. Door middels Google Analytics gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers de website ervaren, kunnen wij verbeteringen doorvoeren en de website nog gebruiksvriendelijker maken.

 

Wil je liever geen cookies ontvangen?

Dat kan! In je browser kun je instellen geen cookies te willen ontvangen. Let wel op dat onze website daarmee minder gebruiksvriendelijk zal werken.