top of page

Meest gestelde vragen

Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Als de bestelling bij ons binnenkomt via de website is het totale bedrag betaald via online regeling. Wanneer je nadat de foto omgezet is naar een kunstwerk toch geen poster wilt laten drukken omdat het kunstwerk niet naar wens is, kunnen wij 50% terugstorten van het totaal bedrag van de poster. Dit is omdat er al handelingen verricht zijn voor het maken van het kunstwerk. Wanneer de poster al gedrukt is, is het niet meer mogelijk om je geld terug te krijgen of het retour zenden van je bestelling. Alles wordt op maat gemaakt. 

Hoe wordt de poster gemaakt? 

De poster wordt bij een online drukkerij gedrukt. We houden voor alle bestellingen een standaard aan. Hierin kan niet worden afgeweken, tenzij dit vooraf is gecommuniceerd via de mail met ons. De kleuren worden in CMYK gedrukt en kunnen iets afwijken van de kleuren op je beeldscherm. Vind je het verschil te groot, mail ons dan met een foto, dan gaan we samen kijken naar een oplossing. 

 

Kan ik mijn order nog annuleren?

Nadat je akkoord hebt gegeven via de mail op het kunstwerk wordt de productie ingezet. Na het akkoord is er dan ook geen annulering meer mogelijk. 

 

Er is een fout gemaakt?

Als er een fout gemaakt is gaan wij onderzoeken en zullen wij op zoek gaan naar een gepaste oplossing. 

 

Prijs

De order wordt via de website betaald. Pas wanneer het geld op de rekening staat zullen wij het proces in werking zetten. Een deel van de opbrengst schenken wij aan het goede doel Rescue paws Curaçao. De verzending van de posters is in heel Nederland gratis. Buiten Nederland zullen wij extra kosten in rekening brengen. 

 

Verzending buiten Nederland?

De verzending van de posters is in heel Nederland gratis. Buiten Nederland zullen wij extra kosten in rekening brengen. 

 

Hoelang duurt het voordat de poster bezorgd wordt? 

Ongeveer 10 werkdagen. Duurt het langer? Laat het ons dan weten, dan gaan wij kijken waar het pakketje zich bevindt. 

 

Heb je nog vragen? Mail ons dan gerust.

bottom of page